SuomeksiIn EnglishPå Svenska
News Catering Stamp
News Catering - Äitienpäivä 2016

NYGÅRDS- ÄITIENPÄIVÄLOUNAS 14.5.2017 (huom.paikkoja rajoitetusti!):

Hemmottele äitiä keväisessä maalaismiljöössä! Jo perinteeksi muodostunut äitienpäivälounas on tarjolla tunnelmallisessa Nygårdissa, Vantaan Sotungissa. Äitienpäiväkattaukset ovat kello 11.30 ja 14.30. Molemmat kattaukset ovat kahden tunnin mittaisia. Tänä vuonna käytössä päätalon lisäksi myös upea Kivinavetan kellari, Kivitasku. Mainitsethan varauksen yhteydessä jos seurueellanne on toivetta kummassa tilassa haluaisitte ruokailla.

Äitienpäivälounaalla ei ole alkoholitarjoilua, mutta tarjolla on laaja valikoima virvokkeita.
Varmista onnistunut äitienpäivä ajoissa ja tee pöytävaraus soittamalla numeroon
045 134 8896 arkisin kello 10-16 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti (at) newscatering.fi.

Avaa menu JPG-kuvana tai PDF-dokumenttina klikkaamalla halumaasi vaihtoehtoa.

 

MONIPUOLINEN JUHLATILA LUONNON HELMASSA

Yhteistyössä Nygårdsin tilan kanssa tarjoamme tunnelmallisia ja laadukkaita tilaisuuksia miellyttävässä maalaismiljöössä. Jo alun perin 1700-luvulla rakennettu päärakennus henkii maalaisromanttista tunnelmaa ja on erittäin suosittu juhlatila, kun taas pihapiirissä 1920-luvulla rakennettu tyylikäs graniittinen Kivitasku tarjoaa tunnelmalliset puitteet esimerkiksi kokouksen pitopaikaksi. Tilan tanssivintissä voi järjestää kesätanssit tai vaikkapa taidenäyttelyn. Nygårdsin tila on monipuolisuutensa takia erittäin suosittu sekä yksityis- että yrityskäytössä. Nygårdsin tila palvelee muutaman hengen tilaisuuksista jopa 100 hengen tilaisuuksiin.

Maalaisidyllinen, mutta moderneja tarpeita palveleva tila sijaitsee 30 minuutin matkan päässä keskustasta ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaa lentokentältä. Yhdistettynä herkullisiin makuelämyksiin ja palvelualttiiseen henkilökuntaamme tilaisuutenne onnistuminen on taattu! Kysy rohkeasti lisää tiloista, tarjoiluista sekä hinnoittelusta ja luodaan yhdessä tarpeidenne mukainen unohtumaton tilaisuus.

Lisätietoa Nygårdsin tilasta http://www.nygards.fi/

TARJOUSPYYNTÖ

OTA YHTEYTTÄ