CATERING ESPOO

Pitopalvelu Espoossa

News Catering on luotettava ja monipuolinen catering-yritys, joka tarjoaa laadukkaita catering-palveluja koko Espoon alueella. Suunnitteletpa yritystilaisuutta Tapiolassa, syntymäpäiväjuhlia Westendissä tai tunnelmallista perhejuhlaa Nuuksion maisemissa, News Catering tekee tapahtumastasi sujuvan ja unohtumattoman. Toteutamme tilaisuuksia joustavasti asiakkaan omissa tiloissa tai Soukanniemessä sijaitsevassa Villa Frosteruksessa.

Ready to cater you!

News Catering - Espoon luotettava pitopalvelukumppani

News Catering tarjoaa korkealaatuisia catering-palveluita Espoossa yli 25 vuoden kokemuksella. Olemme olleet toteuttamassa onnistuneita tapahtumia 1990-luvun lopusta lähtien – intiimeistä perhejuhlista aina tuhannen hengen yritystilaisuuksiin.

Luotettava toimitus ja laaja yhteistyöverkosto Espoon alueella

News Catering huolehtii siitä, että tarjoilut saapuvat perille aina laadukkaina ja ajallaan. Ruoat toimitetaan asiakkaan luo kylmä- ja pakettiautoilla, mikä varmistaa tuoreuden ja laadun säilymisen koko matkan ajan – olipa tilaisuutenne Espoon keskustassa, saaristossa tai vaikkapa Nuuksion reunamilla.

Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja tapahtumanne toteutukseen. Somistus-, ohjelma- ja tapahtumapalvelujen avulla luomme juhlan, joka on visuaalisesti vaikuttava ja tunnelmaltaan juuri teidän näköisenne.

Valitse meidät kun haluat herkullista ruokaa, ensiluokkaista palvelua ja mutkatonta järjestelyä. Me teemme tilaisuudestanne ikimuistoisen – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä täydellinen tapahtuma!

Ready to cater you!

MENUS

News Menus

News Catering tunnetaan Espoossa ensiluokkaisesta ruoastaan ja tinkimättömästä laadustaan. Tarjoamme laajan valikoiman herkullisia menuvaihtoehtoja, jotka suunnittelemme yksilöllisesti juuri teidän tilaisuuteenne. Olipa kyseessä perinteinen juhlamenu tai erityisruokavaliot, meiltä löytyy kaikki – vegaanisista ja kasvismenuista gluteenittomiin ja laktoosittomiin vaihtoehtoihin.

Pitkän kokemuksemme ansiosta ymmärrämme paikallisten asiakkaidemme toiveet ja elämäntyylin – siksi menumme ovat joustavia ja helposti muunneltavia. Haluatko yhdistellä eri menujen elementtejä tai kaipaatko täysin uniikkia kokonaisuutta? Me toteutamme sen.

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä juuri teidän näköisenne juhlamenu – espoolaisella otteella ja sydämellisellä palvelulla.

BUFFET MENUS

Finnish squeaky cheese & Cloudberry
Finnish squeaky cheese & cloudberry-vinaigrette

Beetroot & Honey
Honey roasted beetroot, arugula & forest berry balsamico

Whitefish & Smoke
Warm smoked white fish & barley salad

Salmon & Dill
News kitchen's roasted salmon & dill mayonnaise

Riista & puolukka
Game and lingon in a wrap roll

Rye & Milk
Freshly baked bread & our kitchen's spread

**

Lamb & Mint
Lamb roast beef & mint yogurt sauce

Potato & Mushroom
Potato-forest mushroom-onion fry

**

Spruce tip & Currant
Spruce tip mousse & currant flavored with Koskenkorva

Salad
Mango feta salad & mint chili vinaigrette
Taboulleh

Seafood
Salmon-avocado soft shell Tacos & wasabi aioli
Vietnamese style glass noodle salad with shrimps

"Meat"
Soy-ginger marinated ox roast beef
Satay chicken skewers

Dessert Platter
Macarons
Chocolate brownies
Eclair

Pomegranate-feta couscous & balsamico glaze
Arctic Ocean's shrimp canapé
Salmon flavored with mirin sauce & wasabi aioli
Potato salad flavored with lemon
Marinated artichoke
Artisan bread basket
**
Marinated fried ox sirloin & dark thyme sauce
Roasted cauliflower & pine nuts
Warm roasted vegetables
**
Sweets
Blackcurrant-chocolate cake

Pea-pumpkin salad with goat cheese & honey vinegar

Sea buckthorn-fennel whitefish

Dill marinated blue mussel from North Sea

Marinated shrimps, spinach and dill-horseradish mayo

Long cooked lamb & stewed red cabbage

Roasted potatoes, mustard seed sauce and bacon crumble

Fresh baked bread & sea salt flavored butter

**
Cloudberry pannacotta

Herb marinated summer vegetables

Kitchen's roasted Atlantic salmon & lime-dill sour cream

Herring gremolata
Pieces of herring topped with parsley, basil, garlic, grated parmesan cheese

Shrimp moussé & rye chips

Roasted beetroot, rucola and fresh thyme, forest berry balsamico

Rosemary marinated lamb roast beef & mint cremé

Radish-summer potato salad

Bread from finnish archipelago & butter flavored with seasalt

Sweet potato chickpea salad & cashew nuts

Roasted peppers & needle beans

Vegetable protein “Härkis-barley salad”

Falafel & tsatsiki

Pea-beetroot steaks with fresh tomato sauce

Marinated and roasted cauliflower

Barley seed salad with vegetables

Naan & hummus

WEDDING BUFFET MENUS

Strawberry-halloumi salad & fig balsamico

Rosemary roasted Baltic Sea salmon & lime aioli

Pickled white fish & fennel

Potato-spring onion salad

Roasted eggplant & zucchini with tomato sauce

Fresh bread & herb cremé

**

Lamb roast beef & dark rosemary sauce

Roasted potatoes and vegetables

Fresh bread & herb cremé

Watermelon herb cheese salad & fig balsamico

Sweet potato-chickpea salad & herb vinaigre

Smoked whitefish salad with apple

Salmon marinated with Mirin sauce & wasabi aioli

Bread basket & herb-fresh cheese

**

Marinated red deer sirloin & dark gin sauce

Roasted vegetables

Kale Caesar salad with our kitchen croutons and sauce

Roasted beetroot-goat cheese & basil, fig balsamic

Shrimp moussé & rye crisps

Blazed salmon & lime-caper sour cremé

Summer potato salad & capers aioli

Beetroot balls

Artisan bread basket & herb fresh cheese

**

Roasted ox sirloin & herb tsatsiki

Potato-vegetable gratin

DINNER MENUS

Kitchen pickled salmon, apple herring & potato-radish salad

**
Lamb roast beef & rosemary cranberry sauce
Seasons vegetables

**
Orange-chocolate moussé

Fried whitefish and mushed fennel & sprout salad

**
Duck breast & thyme sauce
Truffle potato cake

**
Raspberry pannacotta

Fish plate
Herring moussé, whitefish crostini, salmon tataki & wakame and roasted onion salad

**
Veal fillet & dark balsamico sauce, squash pyré and marinated zucchini

**
Cheesecake & berries in a glass

COCKTAIL MENU

Lemon-ginger marinated chicken breast on lettuce leaf

Horseradish hummus & marinated zucchini

Fresh cheese & asparagus crostini

Mushrooms & truffle oil crostini

Cheese & jam on bread

Reindeer moussé on the rye crostini

Warm smoked salmon on the Archipelago bread

White fish-fennel crostini

Asparagus-Serrano ham tostado

Duck Mousse crostini

Be sure to order sparkling wines or champagne bottles alongside the cocktail food. We can recommend drinks suitable for your menus!

Let's design the right menu for you!

ESPOON TAPAHTUMAPAIKAT

Villa Frosterus

Frosteruksentie 3, 02360 Espoo

The city of Kauniainen owns the area of ​​Villa Frosterus located in Soukanniemi. The area is intended as a recreational and outdoor recreation area for the people of Kaunas. The recreation area offers opportunities for outdoor activities, beach life and island experiences.

Architect Sigurd Frosterus (1876-1956) built Villa Frosterus as his summer residence in 1913, which became a cozy summer retreat for the architect's family. Sigurd Frosterus also designed the Stockmann department store built in 1916 and the president's official residence; a villa in Tamminiemi, Helsinki, later known as the Urho Kekkonen Museum.

Today, you can feel the atmosphere of the past in the cozy milieu of Villa Frosterus, which offers a beautiful environment in which to spend an idea-rich meeting day or a memorable party; weddings, graduations, birthdays, all the celebrations of your life, which are nice to spend in a dignified and traditional milieu.

Contact Form

    Contact Us

    Pyrimme vastaamaan kaikkiin tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta news@newscatering.fi tai soittamalla numeroon 09 685 3003.

    Kerrothan viestissäsi tilaisuuden luonteen, arvioidun henkilömäärän sekä tapahtumapaikan – erityisesti, jos kyseessä on Espoon alueella järjestettävä tilaisuus. Kuulemme mielellämme myös toiveitanne tarjoilun suhteen, jotta voimme räätälöidä kokonaisuuden juuri teille sopivaksi.

    Vaikka järjestämme catering-palveluita Espoossa tarvittaessa nopeallakin aikataululla – jopa seuraavaksi päiväksi – saamme yhdessä aikaan parhaan lopputuloksen, kun suunnitteluun on käytettävissä muutamia päiviä.

    Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään tilaisuudestanne sujuva ja maistuva – juuri teidän näköisellänne tavalla.

    News Catering
    Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki
    news@newscatering.fi
    09 685 3003

    Sales and planning
    Marko Suikki, entrepreneur
    marko.suikki@newscatering.fi
    +358 400 512 722

    Elina Karukoski, Catering Manager
    elina.karukoski@newscatering.fi
    +358 50 336 9191

    Pasi Blomqvist, myynti
    pasi.blomqvist@newscatering.fi
    +358 45 809 2711

    Kitchen
    Nicco Taucher, entrepreneur
    nicco.taucher@newscatering.fi
    +358 400 333 032

    Jari Borgman, chef
    jari.borgman@newscatering.fi
    + 358 45 125 4122

    Privacy policy

    en_GBEnglish