
CATERING ESPOO
Pitopalvelu Espoossa
News Catering on luotettava ja monipuolinen catering-yritys, joka tarjoaa laadukkaita catering-palveluja koko Espoon alueella. Suunnitteletpa yritystilaisuutta Tapiolassa, syntymäpäiväjuhlia Westendissä tai tunnelmallista perhejuhlaa Nuuksion maisemissa, News Catering tekee tapahtumastasi sujuvan ja unohtumattoman. Toteutamme tilaisuuksia joustavasti asiakkaan omissa tiloissa tai Soukanniemessä sijaitsevassa Villa Frosteruksessa.
Ready to cater you!
News Catering - Espoon luotettava pitopalvelukumppani
News Catering tarjoaa korkealaatuisia catering-palveluita Espoossa yli 25 vuoden kokemuksella. Olemme olleet toteuttamassa onnistuneita tapahtumia 1990-luvun lopusta lähtien – intiimeistä perhejuhlista aina tuhannen hengen yritystilaisuuksiin.
Luotettava toimitus ja laaja yhteistyöverkosto Espoon alueella
News Catering huolehtii siitä, että tarjoilut saapuvat perille aina laadukkaina ja ajallaan. Ruoat toimitetaan asiakkaan luo kylmä- ja pakettiautoilla, mikä varmistaa tuoreuden ja laadun säilymisen koko matkan ajan – olipa tilaisuutenne Espoon keskustassa, saaristossa tai vaikkapa Nuuksion reunamilla.
Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja tapahtumanne toteutukseen. Somistus-, ohjelma- ja tapahtumapalvelujen avulla luomme juhlan, joka on visuaalisesti vaikuttava ja tunnelmaltaan juuri teidän näköisenne.
Valitse meidät kun haluat herkullista ruokaa, ensiluokkaista palvelua ja mutkatonta järjestelyä. Me teemme tilaisuudestanne ikimuistoisen – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä täydellinen tapahtuma!
Ready to cater you!

MENUS
News Menus
News Catering tunnetaan Espoossa ensiluokkaisesta ruoastaan ja tinkimättömästä laadustaan. Tarjoamme laajan valikoiman herkullisia menuvaihtoehtoja, jotka suunnittelemme yksilöllisesti juuri teidän tilaisuuteenne. Olipa kyseessä perinteinen juhlamenu tai erityisruokavaliot, meiltä löytyy kaikki – vegaanisista ja kasvismenuista gluteenittomiin ja laktoosittomiin vaihtoehtoihin.
Pitkän kokemuksemme ansiosta ymmärrämme paikallisten asiakkaidemme toiveet ja elämäntyylin – siksi menumme ovat joustavia ja helposti muunneltavia. Haluatko yhdistellä eri menujen elementtejä tai kaipaatko täysin uniikkia kokonaisuutta? Me toteutamme sen.
Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä juuri teidän näköisenne juhlamenu – espoolaisella otteella ja sydämellisellä palvelulla.
BUFFET MENUS
Finnish squeaky cheese & Cloudberry
Finnish squeaky cheese & cloudberry-vinaigrette
Beetroot & Honey
Honey roasted beetroot, arugula & forest berry balsamico
Whitefish & Smoke
Warm smoked white fish & barley salad
Salmon & Dill
News kitchen's roasted salmon & dill mayonnaise
Riista & puolukka
Game and lingon in a wrap roll
Rye & Milk
Freshly baked bread & our kitchen's spread
**
Lamb & Mint
Lamb roast beef & mint yogurt sauce
Potato & Mushroom
Potato-forest mushroom-onion fry
**
Spruce tip & Currant
Spruce tip mousse & currant flavored with Koskenkorva
Salad
Mango feta salad & mint chili vinaigrette
Taboulleh
Seafood
Salmon-avocado soft shell Tacos & wasabi aioli
Vietnamese style glass noodle salad with shrimps
"Meat"
Soy-ginger marinated ox roast beef
Satay chicken skewers
Dessert Platter
Macarons
Chocolate brownies
Eclair
Pomegranate-feta couscous & balsamico glaze
Arctic Ocean's shrimp canapé
Salmon flavored with mirin sauce & wasabi aioli
Potato salad flavored with lemon
Marinated artichoke
Artisan bread basket
**
Marinated fried ox sirloin & dark thyme sauce
Roasted cauliflower & pine nuts
Warm roasted vegetables
**
Sweets
Blackcurrant-chocolate cake
Pea-pumpkin salad with goat cheese & honey vinegar
Sea buckthorn-fennel whitefish
Dill marinated blue mussel from North Sea
Marinated shrimps, spinach and dill-horseradish mayo
Long cooked lamb & stewed red cabbage
Roasted potatoes, mustard seed sauce and bacon crumble
Fresh baked bread & sea salt flavored butter
**
Cloudberry pannacotta
Herb marinated summer vegetables
Kitchen's roasted Atlantic salmon & lime-dill sour cream
Herring gremolata
Pieces of herring topped with parsley, basil, garlic, grated parmesan cheese
Shrimp moussé & rye chips
Roasted beetroot, rucola and fresh thyme, forest berry balsamico
Rosemary marinated lamb roast beef & mint cremé
Radish-summer potato salad
Bread from finnish archipelago & butter flavored with seasalt
Sweet potato chickpea salad & cashew nuts
Roasted peppers & needle beans
Vegetable protein “Härkis-barley salad”
Falafel & tsatsiki
Pea-beetroot steaks with fresh tomato sauce
Marinated and roasted cauliflower
Barley seed salad with vegetables
Naan & hummus
WEDDING BUFFET MENUS
Strawberry-halloumi salad & fig balsamico
Rosemary roasted Baltic Sea salmon & lime aioli
Pickled white fish & fennel
Potato-spring onion salad
Roasted eggplant & zucchini with tomato sauce
Fresh bread & herb cremé
**
Lamb roast beef & dark rosemary sauce
Roasted potatoes and vegetables
Fresh bread & herb cremé
Watermelon herb cheese salad & fig balsamico
Sweet potato-chickpea salad & herb vinaigre
Smoked whitefish salad with apple
Salmon marinated with Mirin sauce & wasabi aioli
Bread basket & herb-fresh cheese
**
Marinated red deer sirloin & dark gin sauce
Roasted vegetables
Kale Caesar salad with our kitchen croutons and sauce
Roasted beetroot-goat cheese & basil, fig balsamic
Shrimp moussé & rye crisps
Blazed salmon & lime-caper sour cremé
Summer potato salad & capers aioli
Beetroot balls
Artisan bread basket & herb fresh cheese
**
Roasted ox sirloin & herb tsatsiki
Potato-vegetable gratin
DINNER MENUS
Kitchen pickled salmon, apple herring & potato-radish salad
**
Lamb roast beef & rosemary cranberry sauce
Seasons vegetables
**
Orange-chocolate moussé
Fried whitefish and mushed fennel & sprout salad
**
Duck breast & thyme sauce
Truffle potato cake
**
Raspberry pannacotta
Fish plate
Herring moussé, whitefish crostini, salmon tataki & wakame and roasted onion salad
**
Veal fillet & dark balsamico sauce, squash pyré and marinated zucchini
**
Cheesecake & berries in a glass
COCKTAIL MENU
Lemon-ginger marinated chicken breast on lettuce leaf
Horseradish hummus & marinated zucchini
Fresh cheese & asparagus crostini
Mushrooms & truffle oil crostini
Cheese & jam on bread
Reindeer moussé on the rye crostini
Warm smoked salmon on the Archipelago bread
White fish-fennel crostini
Asparagus-Serrano ham tostado
Duck Mousse crostini
—
Be sure to order sparkling wines or champagne bottles alongside the cocktail food. We can recommend drinks suitable for your menus!
Let's design the right menu for you!
ESPOON TAPAHTUMAPAIKAT

Villa Frosterus
Frosteruksentie 3, 02360 Espoo
The city of Kauniainen owns the area of Villa Frosterus located in Soukanniemi. The area is intended as a recreational and outdoor recreation area for the people of Kaunas. The recreation area offers opportunities for outdoor activities, beach life and island experiences.
Architect Sigurd Frosterus (1876-1956) built Villa Frosterus as his summer residence in 1913, which became a cozy summer retreat for the architect's family. Sigurd Frosterus also designed the Stockmann department store built in 1916 and the president's official residence; a villa in Tamminiemi, Helsinki, later known as the Urho Kekkonen Museum.
Today, you can feel the atmosphere of the past in the cozy milieu of Villa Frosterus, which offers a beautiful environment in which to spend an idea-rich meeting day or a memorable party; weddings, graduations, birthdays, all the celebrations of your life, which are nice to spend in a dignified and traditional milieu.
Contact Form
Contact Us
Pyrimme vastaamaan kaikkiin tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta news@newscatering.fi tai soittamalla numeroon 09 685 3003.
Kerrothan viestissäsi tilaisuuden luonteen, arvioidun henkilömäärän sekä tapahtumapaikan – erityisesti, jos kyseessä on Espoon alueella järjestettävä tilaisuus. Kuulemme mielellämme myös toiveitanne tarjoilun suhteen, jotta voimme räätälöidä kokonaisuuden juuri teille sopivaksi.
Vaikka järjestämme catering-palveluita Espoossa tarvittaessa nopeallakin aikataululla – jopa seuraavaksi päiväksi – saamme yhdessä aikaan parhaan lopputuloksen, kun suunnitteluun on käytettävissä muutamia päiviä.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään tilaisuudestanne sujuva ja maistuva – juuri teidän näköisellänne tavalla.
News Catering
Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki
news@newscatering.fi
09 685 3003
Sales and planning
Marko Suikki, entrepreneur
marko.suikki@newscatering.fi
+358 400 512 722
Elina Karukoski, Catering Manager
elina.karukoski@newscatering.fi
+358 50 336 9191
Pasi Blomqvist, myynti
pasi.blomqvist@newscatering.fi
+358 45 809 2711
Kitchen
Nicco Taucher, entrepreneur
nicco.taucher@newscatering.fi
+358 400 333 032
Jari Borgman, chef
jari.borgman@newscatering.fi
+ 358 45 125 4122